Informatie omtrent een safaritent kopen via Stijlvol Kamperen Glamping Totaal - >>bij Glamping Totaal Leverancier

menu
logo
Glamping Totaal
+31 (0) 541 51 42 05
menu
logo
Ga naar de inhoud

Kopen van een safaritent

>>bij Glamping Totaal Leverancier

Safaritent kopen?

Diverse soorten en modellen mogelijk er is veel aanbod soms is het lastig om een keuze te maken. Wij adviseren u graag als u voor uw eigen situatie een safaritent wilt kopen.

Een safaritent kopen is een investering voor een lange termijn en daarvoor is een goed advies vooraf zeer belangrijk. Waar wil ik ze plaatsen en aan wie wil ik het verhuren, kan ik de tent laten staan, kan ik het zelf opbouwen? Waar moet ik aan denken bij de opbouw, welke kwaliteit tentdoek of dak heb ik nodig. Hoe promoot ik mijn aanbod, hoe lang gaat een safaritent mee, wat is het onderhoud enz.

Dit zijn allemaal zaken die meespelen in de afweging bij het kopen van een safaritent. Door onze jarenlange ervaring met zowel de verkoop als ook de verhuur van Glamping kunnen wij u op basis van deze kennis prima adviseren.

Door onze ruime ervaring op het gebied van automatisering, het inrichten van boekingssystemen en maken van website's is onze kennis nog aanvullender omdat wij hierdoor redelijk op de hoogte zijn van wat gangbaar en wenselijk is in de Recreatiebranche.

Met trots profileren wij ons dan ook als Glamping Totaal Partner.

Neem met ons contact op of kom langs zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren en uw wensen kunnen bespreken. Indien gewenst kunnen wij ook ter plaatse komen. Hoe dan ook wij maken het u gemakkelijk om een safaritent te kopen.


Terug naar de inhoud